Jobbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en driven anläggare med inriktning på V/A kompetens med start omgående. Du kommer att jobba i Stockholm och till en början främst i centrala delarna. I detta jobb kommer du att arbeta med laser, dagvatten, dränering och avlopp. Känner du dig som den vi söker?

Personliga egenskaper
För att passa för detta jobb ser vi att du är pålitlig och ansvarsfull som person. Då arbetet kommer att ske till stor del utomhus, är det viktigt att du tycker om det. Vi lägger även stor vikt vid att du är positiv, engagerad och har lätt för att samarbeta såväl som att jobba självständigt.

Golvlaggare

9/7/2012

 
Jobbeskrivning
Firma söker nu 2 erfarna golvläggare med minst tre års erfarenhet från yrket. Arbetet kommer vara beläget i Göteborgsregionen och arbetstiden är dagtid. Som golvläggare kommer du lägga parkett och linoleummatta och därför är det viktigt att du har erfarenhet från denna typ av jobb. Resor kan förekomma i tjänsten varför det är viktigt att du har B-körkort.

Golvslipning Orust

Personliga egenskaper
Som person är du: - Arbetsvillig - Noggrann - Samarbetsvillig

 
Jobbeskrivning

Vi söker nu en ansvarsfull och driven drifttekniker åt Firma till deras kontor i Vellinge. Enheten består idag av 6 personer och arbetar främst med fastighetsinstallationer och fastighetsdrift. Som drifttekniker på Firma arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande badrumsrenovering Malmö underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som drifttekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Som drifttekniker på Firma har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska Takrenovering Skåne systemen via uppföljningsrapporter • Uppföljning och återrapportering • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag

Personliga egenskaper
• Driftteknikerutbildning eller likvärdig tekniskutbildning • Kunskaper inom styr & regler, ventilation, larmhantering, el och kyla • Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Meriterande med kunskaper inom OVK och El-behörighet • Kunna läsa ritningar • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad • B-körkort

 
Beskrivning

Hur ser din arbetsdag ut?

Vill du ha en arbetsdag fylld med utmaningar som arbetsledare inom mark och anläggning? Som arbetsledare planerar du och styr det dagliga arbetet. Det är viktigt att du är en bra ledare och har lätt för att snabbt ta och genomdriva beslut.

Vem trivs här?

Du som har erfarenhet från arbetsledande roll. Samtidigt har kunskap och erfarenhet från arbete med mark, anläggning och mätteknik/utsättning. Det är meriterande att du har byggtekniskt gymnasium/högskola.

Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör vara positiv, engagerad och parkettgolv golvläggare Malmö driven. Dessutom ska du vara ansvarstagande, noggrann, självgående och flexibel.

Du är problemlösare och har förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna. Som person har du lätt för att ta kontakt med människor och kan snabbt acklimatisera dig till nya miljöer.

 
Jobbeskrivning
Nu söker vi anläggningsarbetare/stensättare för både kortare och längre uppdrag hos våra kunder i Östergötland.

Personliga egenskaper
Du som söker har bygg- och anläggningsteknisk utbildning med inriktning mot anläggning eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom branschen. Du har god erfarenhet av Bemanningföretag Malmö stensättning och stenarbeten såsom murar, trappor etc. Du har genomgått "Säkerhet på väg" och har B-körkort, gärna även C-körkort. Som person har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du är en flexibel person som tar ansvar för och organiserar ditt eget arbete.


    Popular Arbete

    Byggkonstruktörer till Katrineholm/Norrköping/Örebro

    Vi expanderar nu verksamheten med ytterligare två fabriker och behöver förstärka organisationen.

    Med placering i Katrineholm/Norrköping/Örebro.

    Konstruktör - Bygg

    Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak statiska beräkningar, dimensionering av betongkonstruktioner och framtagning av ritningar för alla typer av stommar. I arbetet ingår nära och täta kundkontakter parkettgolv golvläggare Hässleholm och du kommer att arbeta såväl ensam som i grupp.
    Vi arbetar i 3D-CAD programmet Architectural Desktop, armeringsprogrammet Impact Reinforcement, femprogrammet FemDesign och betongdimensioneringprogrammet CAEBBK. Vi arbetar även med andra femprogram för plattor, skivor och stabilitetskontroll.

    Som person är du självständig, initiativrik och noggrann med förmåga att samarbeta med andra på ett konstruktivt och positivt sätt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

    Arkiv

    September 2012
    August 2012
    July 2012