Betongarbetare

8/29/2012

 
Jobbeskrivning
Arbetsuppgifterna kommer bestå utav armering och gjutning. Arbetet kommer att bedrivas under veckodagarna, då under heltid.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har; - Yrkesbevis inom betong - Minst två års erfarenhet som betongarbetare - B-kökort Som person är du: - Arbetsvillig - Flexibel - Noggrann. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Malare

8/27/2012

 
Jobbeskrivning

Just nu söker Firma för kunds räkning 2 självständiga målare med minst tre års erfarenhet från måleriyrket. Uppdraget är beläget i Göteborgsområdet och sker under dagtid. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av lägenhetsrenoveringar och det är viktigt att du har erfarenhet från denna typ av arbete.

Personliga egenskaper
Som person är du: - Serviceinriktad - Ansvarsfull - Nogrann

Målare Ängelholm

Formsnickare

8/26/2012

 
Jobbeskrivning
Firma söker nu för kunds räkning formsnickare med yrkesbevis. Uppdraget sträcker sig över en längre period och kunden finns i Göteborgsområdet. Arbetsuppgifterna består utav formning och reparation av bro. Meriterande om du har B-körkort.

Personliga egenskaper
För den här tjänsten är kravet yrkesbevis samt minst två års erfarenhet inom formsnickeri. Som person är du händig, tycker om att arbeta och har en god samarbetsförmåga. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med en gång!


Parkettslipare

8/26/2012

 
Jobbeskrivning

Just nu söker Firma för kunds räkning en erfaren parkettslipare med minst 3 års erfarenhet från yrket. Arbetet är förlagt i Göteborgsregionen och det är dagtid som gäller. Arbetsuppgifterna kommer bestå av slipning av parkettgolv. Då resor kan förekomma i tjänsten är ett krav på B-körkort.

Takläggare Ystad

Personliga egenskaper
För den här tjänsten är det bra om du är: - Noggrann - Flexibel - Arbetsvillig



    Popular Arbete

    Byggkonstruktörer till Katrineholm/Norrköping/Örebro

    Vi expanderar nu verksamheten med ytterligare två fabriker och behöver förstärka organisationen.

    Med placering i Katrineholm/Norrköping/Örebro.

    Konstruktör - Bygg

    Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak statiska beräkningar, dimensionering av betongkonstruktioner och framtagning av ritningar för alla typer av stommar. I arbetet ingår nära och täta kundkontakter parkettgolv golvläggare Hässleholm och du kommer att arbeta såväl ensam som i grupp.
    Vi arbetar i 3D-CAD programmet Architectural Desktop, armeringsprogrammet Impact Reinforcement, femprogrammet FemDesign och betongdimensioneringprogrammet CAEBBK. Vi arbetar även med andra femprogram för plattor, skivor och stabilitetskontroll.

    Som person är du självständig, initiativrik och noggrann med förmåga att samarbeta med andra på ett konstruktivt och positivt sätt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

    Arkiv

    September 2012
    August 2012
    July 2012